Farkas Kinga

A sport szeretete gyermekkorom óta velem van. 5 évesen kezdtem szertornázni. A torna adta meg számomra azt az alapot, aminek köszönhetően szinte bármely sportágban otthonosan érzem magam.
A szertorna mellett modern és latin táncokat, később színpadi és hip-hop táncokat tanultam. A futás, a duatlon, a falmászás, a sziklamászás közel 20 éve az életem része.
A sportsérüléseim során ismertem fel igazán a mozgás, a prevenció, valamint a lélek, a szellem és a test egyensúlyának fontosságát.
Célom, hogy az edzéseimen megszerezd a megfelelő testtudatot, izomkontrollt, optimálisan használd a benned levő erőt, jól érezd magad a bőrödben és elérd a célod.
Hiszek abban, hogy egy edző akkor hiteles, ha mindazt, amit a tanítványainak próbál átadni, előzőleg saját magán is megvalósította. Azok, akik megtalálják, megszeretik és rendszeresítik az egyéniségükhöz illő mozgásformát, boldogabb és egészségesebb életet élhetnek, ezzel megteremtve az egyensúlyt.
Bármilyen célod is legyen segítek megvalósítani. Ha változtatni szeretnél életformádon, testeden, vagy csak jól szeretnéd érezni magad úgy, hogy közben teszel valamit az egészségedért várlak szeretettel edzéseimen. Egyik legnagyobb hajtóerőm az, ha látom, hogy félelem nélkül, igazi kihívásokat átugorva, legyőzöd a korlátjaidat.

Végzettség

Testnevelő tanár (Szegedi Tudományegyetem) Sportszervező, Sportedző, TRX oktató

Farkas Kinga edzései:

További edzések