1 hetes mintaétrend

Cimkék:  
táplálkozás, 
Kategória:  
#Étrendek,

Követhető és egészséges étrend, egyszerűen elkészíthető vagy beszerezhető ételekkel és alapanyagokkal

Mi követhető és egészséges étrendet ajánlunk, egyszerűen elkészíthető vagy beszerezhető ételekkel és alapanyagokkal, mert a rohanó világban nincs az embernek napi 2-3 órája, hogy az ételeivel foglalkozzon. 

A hasznos ételek mellett pedig meg kell szüntetni a hiányállapotot. Fontos hogy megadjuk testünknek a szükséges és megfelelő vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Az általunk ajánlott termékek funkcionális élelmiszerek. Jótékony hatással vannak a szervezetre és szinte maximálisan szívódnak fel sejtszinten. Használjuk őket és hiszünk bennük.

Az étrend mellett pedig kell a mozgás. Olyan mozgásformát kell választani, ami szintén beépíthető az ember életébe, és nem kell megerőszakolni magát, hogy megcsinálja a napi adagot. Csak elkezdeni nehéz, de néhány alkalom után érezni fogod a jó hátását. 

A FITvideo.hu edzései erre tökéletesek: nem kell kimozdulni, kis helyen elvégezhetők, hatékonyak és megfizethetők. De tökéletes a tempós séta, a konditermi edzés, a futás, a pilates vagy egyéb mozgásformák is. A lényeg, hogy legyen rendszeres. 

Változtass magadon! Az első lépést már megtetted, kezdj el egy új életet!

 

Töltsd ki az űrlapot és küldjük az étrendet!

MI AZ AZ OPTIMAL SET?

Indítsd el a napot az összes szükséges zöldséggel, gyümölccsel, gyógynövényekkel és fűszerekkel... 

 

...egészségesen, hatékonyan és tele energiával az Optimal Set-tel – a komplex tápanyag-kombinációknak köszönhetően mindig optimálisan fog ellátni Téged...

EGY ITAL REGGEL ÉS EGY ITAL ESTE
IMÁDNI FOGOD!

Fitline Optimal Set: Powercocktail + Restorate
FUNKCIONÁLIS ÉLELMISZEREK

A szabadalmaztatott Nutrient Transport Concept (NTC®) pontosan akkor szállítja a tápanyagokat, amikor szükség van rájuk, és ahol szükség van rájuk — SEJTSZINTEN, belülről és kívülről.

 

 

Szeretnéd megismerni? További infókért kattints a MEGNÉZEM! gombra

vissza a blogokhoz