Ne írd le magad, csak mert elmúltál 40!

Cimkék:  
táplálkozás, 
mozgás, 
Kategória:  
#lélek,

Miért dobnád be a törülközőt?

 

Sok 40-45 körüli nő érzi úgy, hogy elfáradt, elhasználódott az elmúlt évek alatt, ami nagyrészt a család-háztartás-munka háromszögének, és a kevés énidőnek „köszönhető”.

Ilyentájt érkezik meg a késztetés, hogy történjen már valami, ami végre feldobja a szürke hétköznapokat! A lélek új színekre vágyik, új kihívásokra, új kalandokra, a megoldások tárháza pedig végtelen!

Lehet utazni, munkahelyet váltani, költözni, nyelveket tanulni, új hobbit találni… Szóval, ha felismered, hogy mennyi lehetőséged van, akkor felrázhatod magad, és megtalálhatod az utat a kiteljesedés felé!

 

Kapcsolódj másokhoz!

Ahelyett, hogy elszigetelődnél, inkább nyiss az új élmények, új emberek irányába. Ismerkedj hozzád hasonló, intelligens, negyvenes nőkkel, akikkel kicserélheted a tapasztalataidat, és megbeszélheted az aktuálisan benned motoszkáló kérdéseket.

A mai világan már sokkal könnyebb új ismeretségekre szert tenni, amikből akár tartós barátságok is születhetnek. A FitVideo is kitalált ehhez egy szuper felületet, csak élned kell a lehetőséggel!

 

40-en túl is fitten

40-en túl is fitten egy zárt Facebook csoport, negyven pluszos, életrevaló csajokkal. Különböző témákat boncolgatunk napról napra, tabuk nélkül, minden olyan területen, ami csak érdekelhet:

Lelki dolgok, divat, egészség, önbizalom, intimitás, szépségápolás, tudatosság, de TE is bármit bedobhatsz, ami éppen foglalkoztat.

Csatlakozz a 40-en túl is fitten csapathoz, és nyiss az új arcok, új élmények, új lehetőségek felé!

 

Várunk!

vissza a blogokhoz