Regisztrálj71739regisztrált tag

Előfizetések

Válassz ajánlataink közül!

90 napos prémium életmódváltó program+1 éves klubtagság

Klubtagként 365 napig eléreda FitVideo összes edzését és a vezetett programokat, amiket szakemberekállítottak össze azért, hogy a leghatékonyabban segítsék a céljaid elérését.

PLUSZ ELÉRED a 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDET és RECEPTEKET is, hogy az étkezésed is tökéletes legyen az edzések mellett!

30 napos prémium turbó zsírégető program+1 éves klubtagság

Klubtagként 365 napig eléred a FitVideo összes edzésétés a vezetett programokat, amiket szakemberekállítottak össze azért, hogy a leghatékonyabban segítsék a céljaid elérését.

PLUSZ ELÉRED a 30 NAPOS ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDET és RECEPTEKET is, hogy az étkezésed is tökéletes legyenaz edzések mellett!

SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND + 1 ÉVES KLUBTAGSÁG

Azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy igazán testre szabott életmód átalakítást.  Laktóz, vagy gluténérzékenység, inzulin rezisztencia és cukorbetegség esetén.

1 éves előfizetés + Személyre szabott 30 napos étrend + 1 alkalom online konzultáció

Klubtagként 1 évig hozzáférsz a több mint 180 edzéshez, és eléred a 6 étrend nélküli 30 és 90 napos fitnesz programot.

 

 

30 napos előfizetés

30 napig eléred a FitVideo összes edzését és a vezetett programokat, amiket szakemberek állítottak össze azért,hogy a leghatékonyabban segítsék a céljaid elérését.

Naponta akár 3 videós edzésre is tornázhatsz.

VIP PROGRAM + 1 ÉVES KLUBTAGSÁG

Sikertelen teherbeesés, klimax, hajhullás, sikertelen fogyáskísérletek, érthetetlen fáradékonyság, puffadás, hormonproblémák esetén ajánljuk. 90 napos folyamatos kontroll alatti életmódváltás: hormonális problémák felkutatása, személyes konzultáció, szükség esetén speciális edzésprogram

Klubtagként 1 évig hozzáférsz a több mint 180 edzéshez, és eléred a 6 étrend nélküli 30 és 90 napos fitnesz programot is. (Kezdő életmódváltó, Superbody 1-2, Beachbody, Szülés után és Turbó zsírégető)

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél