Regisztrálj70270regisztrált tag

Előfizetések

Válassz ajánlataink közül!

90 napos prémium életmódváltó program+1 éves klubtagság

Klubtagként 365 napig eléreda FitVideo összes edzését és a vezetett programokat, amiket szakemberekállítottak össze azért, hogy a leghatékonyabban segítsék a céljaid elérését.

PLUSZ ELÉRED a 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDET és RECEPTEKET is, hogy az étkezésed is tökéletes legyen az edzések mellett!

30 napos prémium turbó zsírégető program+1 éves klubtagság

Klubtagként 365 napig eléred a FitVideo összes edzésétés a vezetett programokat, amiket szakemberekállítottak össze azért, hogy a leghatékonyabban segítsék a céljaid elérését.

PLUSZ ELÉRED a 30 NAPOS ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDET és RECEPTEKET is, hogy az étkezésed is tökéletes legyenaz edzések mellett!

SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND + 1 ÉVES KLUBTAGSÁG

Azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy igazán testre szabott életmód átalakítást.  Laktóz, vagy gluténérzékenység, inzulin rezisztencia és cukorbetegség esetén.

1 éves előfizetés + Személyre szabott 30 napos étrend + 1 alkalom online konzultáció

VIP PROGRAM + 1 ÉVES KLUBTAGSÁG

Sikertelen teherbeesés, klimax, hajhullás, sikertelen fogyáskísérletek, érthetetlen fáradékonyság, puffadás, hormonproblémák esetén ajánljuk. 90 napos folyamatos kontroll alatti életmódváltás: hormonális problémák felkutatása, személyes konzultáció, speciális edzésprogram, 90 napos hozzáférés az edzésprogramokhoz és videótárhoz, kéthetente friss személyre szabott étrend és receptek.

1 éves klubtagság

Klubtagként 365 napig eléred a FitVideo összes edzését és a vezetett programokat, amiket szakemberekállítottak össze azért, hogy a leghatékonyabban segítsék a céljaid elérését.

Naponta akár 3 videós edzésre is tornázhatsz.

30 napos előfizetés

30 napig eléred a FitVideo összes edzését és a vezetett programokat, amiket szakemberek állítottak össze azért,hogy a leghatékonyabban segítsék a céljaid elérését.

Naponta akár 3 videós edzésre is tornázhatsz.