Regisztrálj68790regisztrált tag
Kérdésed van?Vissza

Itt lehet, hogy megtalálod rá a választ. Amennyiben nem, akkor mindenképpen írj nekünk az info@fitvideo.hu e-mail címre, hogy segíthessünk. 

 

Mik azok a kreditek?

 

A FitVideo.hu oldal kredites rendszerben működik. A krediteket a kreditvásárlás menüben vásárolhatod meg. Ezekkel a kreditekkel tudod megnézni az edzésvideókat.

 

1 és 2 kredites videókat találsz az oldalon, amiket a hosszuk alapján soroltunk be a két kategóriába. Az 1 kredites videók 0-35 perc közötti hosszúságúak, míg a 2 kreditesek 35 perctől hosszabbak.

 

Fizetni bankkártyával, banki átutalással, Szép kártyával, banki befizetéssel tudsz, illetve van lehetőség SMS-es fizetéssel napi jegyek vásárlására is.  A kreditvásárlás oldalon részletes tájékoztatót találsz minden fizetési formáról. 

 

 

Mit tegyek, ha megakad az edzés?

 

Az esetek 90 százalékában a felhasználói oldalon lévő internet kapcsolati probléma okozza a videók megszakadását. A szerverünk meglehetősen túl van méretezve, ezért elég kicsi a valószínűsége, hogy a megnövekedett terhelés okozna problémát. 

 

Illetve minden edzés újraindítható az edzés teljes hosszáig. Előfordulhat, hogy ki kell lépni az oldalról és újra belépni, hogy elinduljon, ez böngésző függő. Amennyiben ez sem segít, akkor mindenképpen írj nekünk az info@fitvideo.hu e-mail címre, hogy kiderítsük a probléma okát!

 

 

Meddig tart a bérletek érvényessége? 

 

A bérletes rendszert úgy alakítottuk ki, mint ahogy egy normál fitneszterem esetében van. A napos bérletek (pld. a 30 napos) érvényessége a megvásárlástól indul és 30 napig tart. Naponta 3 kredit használható fel velük, ami kb. 1.5 órányi edzést tesz lehetővé, és nem görgetődnek a fel nem használt napok kreditjei, mint ahogy egy normál fitneszteremben sem adnak plusz napokat, ha esetleg kihagynád őket.

 

Figyelem! Nem az első edzéstől aktiválódik például a 30 nap, hanem a megvásárlás pillanatától. Bankkártyás vásárlás esetében ez azonnali, utalás esetében a beérkező összeg utáni rendszerben történő jóváírás időpontja.

 

A kreditcsomagok esetében szabadabb a felhasználás, az a normál fitnesztermi bérlet alkalmas bérleteinek felel meg. Felhasználásuk szabadabb, akár egy nap is leedzheted az összeset.

 

Figyelem! A kreditcsomagoknak és az SMS-el vásárolt krediteknek van lejárati idejük, mint ahogy a normál fitnesztermekben sem használhatóak fel végtelen ideig az alkalmas bérletek. Minden kreditcsomagnál és SMS-el vásárolt bérletnél  jelezzük, hogy mennyi a felhasználhatóság ideje.  

 

 

Hogyan tudom az edzéseket megnézni, hogyan edzhetek a segítségükkel?

 

Ahhoz, hogy az edzést meg tudd nézni és edzhess a segítségével, első körben regisztrálnod kell. Ezután kreditekre lesz szükséged, amiket a kreditvásárlás menüben tudsz megvásárolni. 

A hogyan használd? menüben segítünk, hogy mi az a 3 egyszerű lépés, ami után már edzhetsz is.

 

 

Le lehet-e tölteni az edzéseket, ha bérletem van?

 

Az 30 napos bérlet, napi 3 kreditet tartalmaz, amivel kb. 1.5 órányi edzést tudsz végezni a FitVideo.hu oldalon.
Az edzéseket nem lehet letölteni, mert szerzői jogi védelem alatt állnak, csak online megtekinthetőek. Az ilyen jellegű tevékenységet a törvény bünteti. 

Gondolj bele, hogy mennyi időt, energiát, pénzt fektettünk a videók elkészítésébe. Ezeket lopod el tőlünk, amennyiben megpróbálod bárhogyan letölteni a videókat. 


Amennyiben bérleted, vagy kreditcsomagod van, szabadon választhatsz a több mint 150 edzés közül.

 

 

Kitől kérjek tanácsot fogyással, étrenddel, az órákkal kapcsolatban. - még nem működik a szakértői fórum, de hamarosan fog

 

Javasoljuk, hogy kérd Kovács Attila szakmai vezetőnk és Silye Gabriella táplálkozási tanácsadónk segítségét a Szakértői fórumok rovatunkban. Ők profi tanácsokkal láthatnak el, amik segítenek Neked a céljaid elérésében. Silye Gabriellának van az oldalunkon online táplálkozási tanácsadása is, ami bár nem ingyenes, de még komolyabb támogatásban részesít, teljesen személyre szabottan. 

 

 

Hol érhetőek még el a FitVideo edzései?

 

Elérhetőek a tartalmaink a Telekom IPTV rendszerében, a TvGo-n: https://www.tvgo.hu/film-tematikus/eletmod, a UPC videotárban, Samsung SMART TV FitVideo alkalmazásában.