72.037regisztrált tag
Kérdésed van?Vissza

Itt lehet, hogy megtalálod rá a választ. Amennyiben nem, akkor mindenképpen írj nekünk az info@fitvideo.hu e-mail címre, hogy segíthessünk. 

 

Hogyan edzhetek a Fitvideo segítségével?

 

A FitVideo.hu oldal előfizetéses rendszerben működik. Az előfizetéseket (bérleteket) az előfizetés menüben vásárolhatod meg. 

 

Fizetni bankkártyával, banki átutalással, Szép kártyával, banki befizetéssel tudsz, illetve van lehetőség SMS-es fizetéssel napi jegyek vásárlására is.  Az előfizetés oldalon részletes tájékoztatót találsz minden fizetési formáról. 

 

 

Mit tegyek, ha megakad az edzés?

 

Az esetek 90 százalékában a felhasználói oldalon lévő internet kapcsolati probléma okozza a videók megszakadását. A szerverünk meglehetősen túl van méretezve, ezért elég kicsi a valószínűsége, hogy a megnövekedett terhelés okozna problémát. 

 

Ha megakad egy edzés lejátszása, akkor sincs probléma, hiszen minden edzés újraindítható az edzés teljes hosszáig. Előfordulhat, hogy ki kell lépni az oldalról és újra belépni, hogy elinduljon, ez böngésző függő.

Ha kilépsz az oldalról, akkor az adatlapodon könnyen megtalálod a megszakadt edzést. 

Amennyiben ez sem segít, akkor mindenképpen írj nekünk az info@fitvideo.hu e-mail címre, hogy kiderítsük a probléma okát!

 

 

Meddig tart a bérletek érvényessége? 

 

A bérletes rendszert úgy alakítottuk ki, mint ahogy egy normál fitneszterem esetében van. A napos bérletek (pld. a 30 napos) érvényessége a megvásárlástól indul és 30 napig tart. Naponta 3 edzés játszható le, ami kb. 1.5 órányi edzést tesz lehetővé, és nem görgetődnek a fel nem használt napok lejátszási lehetőségei nem görgetődnek át a következő napokra, mint ahogy egy normál fitneszteremben sem adnak plusz napokat, ha esetleg kihagynád őket.

 

Figyelem! Nem az első edzéstől aktiválódik például a 30 nap, hanem a megvásárlás pillanatától. Bankkártyás vásárlás esetében ez azonnali, utalás esetében a beérkező összeg utáni rendszerben történő jóváírás időpontja.

 

Figyelem! Az SMS-el vásárolt előfizetéseknek van lejárati idejük, mint ahogy a normál fitnesztermekben sem használhatóak fel végtelen ideig az alkalmas bérletek. Minden SMS-el vásárolt bérletnél  jelezzük, hogy mennyi a felhasználhatóság ideje.  

 

 

Hogyan tudom az edzéseket megnézni, hogyan edzhetek a segítségükkel?

 

Ahhoz, hogy az edzést meg tudd nézni és edzhess a segítségével, első körben regisztrálnod kell. Ezután bérletet kell vásárolnod, amiket az előfizetés menüben tudsz megvásárolni. 

 

 

Le lehet-e tölteni az edzéseket, ha bérletem van?

 

Az 30 napos bérlet, napi 3 edzés lejátszására ad lehetőséget, amivel kb. 1.5 órányi edzést tudsz végezni a FitVideo.hu oldalon.
Az edzéseket nem lehet letölteni, mert szerzői jogi védelem alatt állnak, csak online megtekinthetőek. Az illegális letöltést a törvény bünteti. 

Gondolj bele, hogy mennyi időt, energiát, pénzt fektettünk a videók elkészítésébe. Ezeket lopod el tőlünk, amennyiben megpróbálod bárhogyan letölteni a videókat. 


Amennyiben bérleted vagy előfizetésed van, szabadon választhatsz a több mint 150 edzés közül.

 

 

Kitől kérjek tanácsot fogyással, étrenddel, az órákkal kapcsolatban?

Írj nekünk emailt vagy csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol szakértőink profi tanácsokkal láthatnak el a céljaid elérésének érdekében. 

 

Hol érhetőek még el a FitVideo edzései?

 

Elérhetőek a tartalmaink a Telekom IPTV rendszerében, a TvGo-n: https://www.tvgo.hu/film-tematikus/eletmod, a UPC videotárban, Samsung SMART TV FitVideo alkalmazásában.

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél