Regisztrálj68790regisztrált tag
Hogyan használd?
Az oldalon található fitneszvideók segítenek Neked a fogyásban, az alakformálásban, az egészséged megtartásában!1. Regisztrálj!Regisztrálj a Facebook fiókoddal, vagy a Regisztrálj gombra kattintva. Már egy email cím és egy jelszó is elegendő. Belépés az oldal bal felső sarkában.
2. Vásárolj bérletet!A bérletvásárlás menüben vásárolhatsz az edzésvideók lejátszásához szükséges bérleteket. Programokhoz, időintervallumhoz (30-60-90 nap) vagy edzésvideók mennyiségéhez (20-40-60 edzésvideó) kötött bérletek közül választhatsz. SMS-sel 1-2 vagy 4 edzésvideós bérletet vásárolhatsz.Fizethetsz: bankkártyával, banki átutalással, Szép kártyával vagy akár SMS-sel is
3. Válassz programot vagy edzést!30 és 90 napos vezetett edzésprogramok közül választhatsz, melyek segítenek a célok elérésében. Ha nem a program edzéseit szeretnéd lejátszani, akkor a fitneszvideók menüpontban szabadon választhatsz. A kiválasztás után kattints az Edzés indítás gombra, és már indulhat is a mozgás.A videók lejátszásához a Java Script engedélyezése szükséges, amennyiben a böngésződben esetleg le lenne tiltva. Bővebb információ itt:
http://enable-javascript.com/hu/
A FitVideo edzéseket lejátszhatod asztali számítógépen, magaddal viheted laptopon, tableten és mobiltelefonon;
kedvenc edzőid edzéseit akkor és ott végezheted el, ahol csak akarod.
Egy egyszerű HDMI kábellel pedig a tévéden is nézheted! (régebbi eszközök esetén egyéb kábelekre és beállításokra is szükséged lehet)