Regisztrálj71571regisztrált tag
HírekVissza
Te is folyton halogatsz?

Majd holnaptól… Holnaptól tényleg elkezded a tornát. Addig pedig megteszi a sorozatbámulás és a zugevés is. Kár, hogy attól nem lesz bikinitested… Viszont ha rájössz, miért tologatod a fitneszterveidet, végre elháríthatod a késleltető akadályokat.

Kutatások szerint a nők négyötöde változtatna külsején, a kezdő lépések megtételéig néha mégis évek(!) telnek el. Ne halogass tovább! Lélekmentorunk, Bakos Zsuzsi életmódcoach segít, hogy végre akcióba lendülj.

 

1. Valóban akarod?

A motiváció energia, amit a vágyott dolgok ébresztenek benned. Ha a rendszeres edzést úgy könyvelted el, mint valami megvonást, nem fogsz mozdulni. Mint ahogy akkor sem, ha mások célozgatnak rá, hogy ideje lenne változtatnod. Senki sem akarhatja helyetted, és senki sem adhat neked miértek-et. Szóval először is találj sziklaszilárd indítékot a tornára és meglesz a hajtóerőd!

 

2. Tartsd be a 72 órás szabályt!

Ha már döntöttél, az elhatározásodtól számított 72 órán belül mindenképpen tedd meg az első lépéseket, különben vészesen lecsökken annak esélye, hogy tényleg belevágsz! Sok olyan emberrel találkoztam, akiknek évekbe telt, mire akcióba lendültek, és utólag csak azt bánták, hogy hamarabb nem tapasztalhatták meg, milyen jó egy fittebb, egészségesebb testben élni!

 

3. Legyen konkrét célod!

A „jó lenne lefogyni!” vagy az „el kéne kezdeni sportolni” csak halovány kívánalmak, amik szintén folyton a jövőbe tologatják a terveidet. Jegyezd fel, hogy pontosan mit, milyen határidővel viszel majd véghez, és melyek a hozzá kapcsolódó legfontosabb teendőid!  (Például: megvenni a bérletet, tudatosan étkezni, minden héten szaunázni egyszer, stb.)

 

4. Beszéld meg magaddal!

Sok múlik azon, milyen belső párbeszédeket folytatsz magaddal, hiszen ezeknek köszönhető az is, hogy újra meg újra lebeszéled magad. Ahhoz, hogy áttörd a vágyakozás és a megvalósítás közötti falat, úgy kell becsomagolnod a gondolataidat, hogy azok pozitív érzéseket csaljanak elő. Szóval ne a külvilágtól várd a biztatást, hanem kezdd el ezerrel támogatni magad!

 

5. Keress szövetségeseket!

A sorstársak mindig húzóerőt jelentenek! Ha tudod, hogy egyedül soha az életben nem fogsz belevágni, csatlakozz internetes közösségekhez, facebook csoportokhoz (FitVideo ÉLETMÓDVÁLTÓ CSOPORT) futókörhöz, fogyiklubhoz, ahol tapasztalatokat cserélhetsz. Könnyebben túllendülsz a bénító tehetetlenségen is, ha van kivel megvitatni az aggályaidat.

 

6. Törekedj a változatosságra!

A halogatás egyik melegágya az unalomból való félelem. Nem kell mindig a bejárt úton haladnod, törekedj arra, hogy mindig szerezz új impulzusokat is! Próbálj ki új ételeket, új óratípusokat, új helyszíneket, szerezz új edzőtársakat. Az új ingerektől motiváltabb leszel!

 

7. Érezd meg a pillanatot!

Ha folyton csak tolod magad előtt a feladatot, csak nő a belső feszültséged, amikor viszont tényleg nekilátsz az edzésnek, nem is fogod érteni, miért nem vágtál bele már sokkal hamarabb.

 

Vezetett programjaink segítenek Neked átvészelni a fentihez hasonló szituációkat. Például a BEACH BODY programunkkal felkészülhetsz a strandszezonra, hogyha esetleg szembetalálkozol az exeddel a parton, ne tudja levenni rólad a szemét.
 

BEACH BODY programunkat eléred IDE kattintva!

 

Illetve ÚJ, ÉTRENDDEL megtámogatott VEZETETT PRÉMIUM programjaink még több segítséget adhatnak a valóban TARTÓS EREDMÉNYEK eléréséhez. 

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK + 30 napos ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDDEL.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ 1 évig eléred a 30 NAPOS ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDET. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 9990Ft

 

 
1 ÉV EDZÉS + 1 ÉVIG ZSÍRÉGETŐ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK + 90 napos ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDDEL.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ 1 évig eléred a 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDET. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 12990Ft

 

 
 
1 ÉV EDZÉS + 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK, AMIVEL MINDEN EDZÉST ELÉRSZ.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 6990Ft

 

 
1 ÉV EDZÉS, MINDEN VEZETETT PROGRAM ELÉRÉSÉVEL

 

Vedd meg most

 

Használd a Szép kártyádat, ha van! Hogy miért?

Mert simán megveheted vele a FitVideo bérleteit a Szép kártyáddal. Részletek a képre, vagy ide kattintva.

 

                                  

 

 

Amit még érdemes elolvasnod

 

9 ok, amiért érdemes otthon edzeni

A mozgás 10+1 pozitív lelki hatása

Életmódváltás 90 nap alatt

Miért fogyassz extra fehérjét, ha rendszeresen sportolsz

9 érv a videós edzés mellett

 

 

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél