Regisztrálj71571regisztrált tag
HírekVissza
Revans-fogyás – avagy ki miatt akarod azt a bikinitestet?

A nők kétféle indíttatásból fogyóznak elszántan. Esküvő előtt és szakítás után. Ilyenkor az új élethelyzet szolgáltatja az extra motivációt, csak hogy míg az első általában csak a nagy napig tart, a „csakazértismegmutatom” érzés hosszú időre szárnyakat ad.

Életemben talán a legvékonyabb egy csúf szakítás után voltam. Akkoriban az edzésbe menekültem, emellett heti többször éhgyomorra futottam a kánikulában és egyébként sem ettem túl sokat. 2-3 hónap után már 60 kiló alá ment a súlyom – ami igazi álomkategóriának számított. Aztán a barátnőimmel beültünk valahová, és az egyikük – akinek a fogyókúra téma nagyon érzékeny nyomógombja – odaszúrta nekem: mit érsz vele, hogy vékony vagy, úgysem vagy boldog! Messze nem voltam az, ráadásul csak később, az akkortájt készült fotókat nézve döbbentem rá, milyen változásokon ment keresztül a testem. És az „idegből fogyás” egyébként sem egészséges, még ha ilyenkor ad is némi büszkeséget, hogy legalább a kilóid felett rendelkezel, ha már a magánéleted összeomlott.

 

Újrakezdés másképp

Az életmódváltás olyan lecke, amiből nagyon sokat lehet meríteni egy csúnya szakítás után. De nem jó eszköz arra, hogy visszaszerezz valakit, aki már egyébként sem méltó a figyelmedre. Nem véletlen, hogy a mozgáscélokat is általában jeles dátumokhoz kötjük, mint az újév vagy a szülinapunk, mivel mindenképp szeretnék egy választóvonalat húzni a korábbi életünk és a vágyott jövőnk közé. A pofára esés egy kényszerváltozás, aminek kezdetben nehéz meglátni az előnyeit. Viszont ha már amúgy is ott fekszel a padlón, miért ne fojthatnád a bánatodat zabálás helyett valamit építőbb tevékenységbe? Szóval lehet a motivációd a bosszúvágy, a csalódottság, egy önbizalmi válság, vagy a teljes kilátástalanság, sokkal többet hozhatsz ki a „fájdalomedzésekből”, mint egy újévi fogadalomból. Ilyenkor egyszerűen csak fogadd el, hogy éppen pocsékul vagy, de tudatosítsd, hogy most lettek csak igazán választásaid. Végre időt nyertél arra, hogy olyanná alakítsd a tested, amilyenné szeretnéd!

 

Több van benned… minthogy mások miatt szenvedj

Hogy honnan veszed észre, hogy már gyógyulsz? Hogy belenézel a tükörbe, és nem az az első gondolatod, hogy mit szólna az ex, hogyha látná, hogy már egy (két) számmal kisebb ruhát hordasz. Inkább csak hálát érzel, amiért eltűnt az életedből, és büszke vagy magadra, mert nem hagytad, hogy minden szétcsússzon körülötted. Hiszen azzal, hogy újra és újra rávetted magad az edzésre, felfedezted, mennyi tartalékod van – és itt most nem a kilóidra gondolok. Ahogy megérzed a belső erődet, miközben szakad rólad a víz és sajog minden izmod, rájössz, hogy a lehetőségeid végtelenek. És a haragod szürkés függönyén át végre összerakod, hogy saját magadnál erősebb motiváció nem létezik – mert amíg mindig kívülről várod a megerősítést, megint csalódni fogsz. Magad miatt kell csinálnod, még akkor is, ha a bosszú indított el a változás útján. Amúgy sem célszerű rábíznod magad valakire, akinek nem is olyan régen még nem voltál elég jó. De ami a legfontosabb: az edzés akkor lehet jó terápia, ha tényleg jobban érzed magad tőle. Mert semmi sem tesz vonzóbbá a belső harmóniánál.

 

                                 Bakos Zsuzsi életmódcoach

 

Vezetett programjaink segítenek Neked átvészelni a fentihez hasonló szituációkat. Például a BEACH BODY programunkkal felkészülhetsz a strandszezonra, hogyha esetleg szembetalálkozol az exeddel a parton, ne tudja levenni rólad a szemét.
 

BEACH BODY programunkat eléred IDE kattintva!

 

Illetve ÚJ, ÉTRENDDEL megtámogatott VEZETETT PRÉMIUM programjaink még több segítséget adhatnak a valóban TARTÓS EREDMÉNYEK eléréséhez. 

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK + 30 napos ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDDEL.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ 1 évig eléred a 30 NAPOS ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDET. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 9990Ft

 

 
1 ÉV EDZÉS + 1 ÉVIG ZSÍRÉGETŐ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK + 90 napos ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDDEL.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ 1 évig eléred a 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDET. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 12990Ft

 

 
 
1 ÉV EDZÉS + 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK, AMIVEL MINDEN EDZÉST ELÉRSZ.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 6990Ft

 

 
1 ÉV EDZÉS, MINDEN VEZETETT PROGRAM ELÉRÉSÉVEL

 

Vedd meg most

 

Használd a Szép kártyádat, ha van! Hogy miért?

Mert simán megveheted vele a FitVideo bérleteit a Szép kártyáddal. Részletek a képre, vagy ide kattintva.

 

                                  

 

 

Amit még érdemes elolvasnod

 

9 ok, amiért érdemes otthon edzeni

A mozgás 10+1 pozitív lelki hatása

Életmódváltás 90 nap alatt

Miért fogyassz extra fehérjét, ha rendszeresen sportolsz

9 érv a videós edzés mellett

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél