Regisztrálj68719regisztrált tag
HírekVissza
Plusz 1 óra szabadidő otthoni edzéssel

Vannak, akiknek folyamatos rohanásból, a család és a munka közötti egyensúlyozásból állnak a hétköznapjai. Állandóan a frusztráltak amiatt, hogy nem érnek oda egyik helyről a másikra. Ezért mindig fáradtak, kimerültek, feszültek… magadra ismertél esetleg?

Te is ugyanígy vagy ezzel, ráadásul folyton azzal tömik a fejedet, hogy egészségesebb, fittebb életet kellene élned?  Bosszantó, hogy másoknak mindig minden könnyebb és valahogy ügyesebben zsonglőrködnek az idővel?

Segítünk neked, hogy most végre te is időt nyerhess magadnak! Hogy hogyan? Otthoni edzésekkel.

Gondolj csak bele! Hetente 2-3 óra plusz szabadidő! Mi mindenre tudnád fordítani? Esetleg többet lennél együtt a családoddal, a gyerekeiddel? Végre rendet raknál a ruhásszekrényekben? Vagy csak lazítanál a kanapén elnyúlva, esetleg a rég feledésbe merült hobbiddal foglalkoznál?

 

Felejtsd el a rohanást

 

Ha otthon edzel, nem kell hetente 2-3 alkalommal útba ejteni az edzőtermet. Nincs rohanás, hogy a reggeli rutin mellett még az edzés holmidat is bepakold. Nincs kapkodás, hogy időben letedd a munkát, nehogy elkéss az edzésről. Nincs sietség, hogy még gyorsan a gyereket is beadd a nagyihoz. Egyszerűen nem tudsz késni az órádról és nincs, aki ferde szemmel nézne rád, hogy már megint 10 perccel kezdés után próbálsz egy talpalatnyi helyet találni a csoportos órán…

Képzeld el, hogy kényelmesen hazaérsz, elvégzed az aznapi teendőidet, átöltözöl, felnyitod a laptopot és már kezdheted is az edzést! Nem baj, ha bejön a gyerek vagy a kutya, csörög a telefonod, a mindig mosolygós edződet nem zavarja, ha egy pillanatra megállítod az aznapra választott edzésvideót.

 

Nincs több kifogás!

 

Az sem lehet akadály, ha teljesen kezdő vagy, hiszen bármilyen szinten állsz, a FitVideon biztosan találsz magadnak megfelelő tornát és motiváló edzőt!

Edzhetsz reggel, este, ebédszünetben, otthon, a szállodában, a szabadban, egyedül, a barátnőddel, a gyerekeiddel vagy a szomszéddal. Lényeg, hogy kezdj bele, élvezd ki a mozgás jótékony hatásait és a plusz szabadidőt, amit a FitVideo otthoni edzésekkel megspórolsz!

Váltsd meg 90 napos bérletedet és kezdj el edzeni még ma! A részletekért kattints!

 

Amit még érdemes elolvasnod

 

9 ok, amiért érdemes otthon edzeni

A mozgás 10+1 pozitív lelki hatása

Életmódváltás 90 nap alatt

Miért fogyassz extra fehérjét, ha rendszeresen sportolsz

9 érv a videós edzés mellett

 

És ha valóban hatékony edzésprogramba kezdenél, akkor ajánljuk 90 napos bérletünket, amivel végigcsinálhatod a szakértők által összeállított FitVideo programokat.  

 

 

Kattints a képre és már meg is veheted, bankkártyával, Szép kártyával, átutalással.

Most CSAK 5700FT!!

 
A 6 teljes VEZETETT PROGRAMOT pedig megtalálod a FitVideo főoldalán, vagy idekattintva.