Regisztrálj68241regisztrált tag
HírekVissza
Miként aktiváld magad az OTTHONI sportolásra – 7 tipp

Itt vannak a szó szerint szürke hétköznapok. Ilyenkor nem csak a munkába megyünk kevesebb kedvvel, de edzésekre is nehezebben vesszük rá magunkat. Szakértőinktől kapott tippek segítenek, hogy ne mondj le egy edzést se.

1. Viselkedj úgy, mint egy profi és írd be a naptáradba a tréningek időpontját, amit nem mondhatsz le.

 

2. Tudd le mihamarabb, és ha teheted, már reggel nyomj le egy FitVideo-t, így lendületből megvan az aznapi edzésadag.

 

3. Felejtsd el, hogy csak nyárra kell bikiniformában lenned, miért télen talán ruhában szexelsz?

 

4. Bár „profi” vagy a sportban (lásd. 1. pont) mégis fogadd el, hogy nem lehetsz mindig Te a legjobb. Magadhoz mérten tűzd ki a célokat a sportban is.

 

5. Versenyezz másokkal: barátnőddel nyugodtan harcba szállhatsz, ki tartotta magát jobban az edzéstervhez és csinálta meg a heti adag FitVideo adagot.

 

6. Otthon is öltözz fel a legújabb sportcuccodba, mert a legfontosabb, hogy magadnak is tetsszen, amit a tükörben látsz, akkor hiszed el, hogy kívánatos vagy mások számára is.

 

7. Három napnál több pihenőt ne engedélyezz magadnak, mert máris beaktiválódik a lusta éned. Te is érezni fogod: ha akkor is edzel, amikor „összecsapnak a fejed fölött” a hullámok, rendszeres sporttal jobban bírod a strapát agyban és lelkiekben is.

 

És itt a 6 teljes VEZETETT PROGRAM, amivel támogatjuk az OTTHONI edzésedet, hogy biztosan elérd a CÉLODAT :)
 
 
A szakértőnk által összerakott vezetett programok garantálják, hogy biztosan elérd a kitűzött céljaidat. Ha életmódot váltanál, ha szuper alakot szeretnél, vagy gyors zsírégetést, mert sürget az idő, esetleg a nyári strandformádat alakítanád, a lenti programok segítenek!!
 

Kattints arra a képre, amelyik program érdekel!












 

Használd a Szép kártyádat, ha van! Hogy miért?

Mert simán megveheted vele a FitVideo bérleteit a Szép kártyáddal. Részletek a képre, vagy ide kattintva.