Regisztrálj68934regisztrált tag
HírekVissza
Mérleg vagy ruhapróba?

Te hogyan méred magad, ha fogyni akarsz? Egyáltalán jó, ha állandóan csak a mérleget figyeled? Ha sporttal is formálod az alakodat, nem csak a diétázol, érdemes továbbolvasnod.

Egyszerre és mindenkorra értsd meg: az izom nem lehet nehezebb a zsírnál. Egy kiló zsír az pontosan ugyanannyi, mint egy kiló izom! Félreértést viszont okozhat az, hogy az izomszövet sűrűbb és tömörebb. Felmérések szerint, körülbelül 2 kg izom teszi ki ugyanannyi helyet, mint amit fél kiló zsír, ezért tűnhetsz vékonyabbnak akkor is, ha ez a kilók számának csökkenésében nem is látszik.

 

Tanulság: ne csak a kilók számát, a tested átalakulását is figyeld!

 

Kísérd nyomon, miként formálódik az alakod, beleférsz-e a régi ruhádba (ha 40 éves vagy, akkor ne a húszéves korodban hordott farmered legyen a minta – szerk.), vagy készíthetsz magadról tükör előtt álló meztelen (fehérneműs) képet is – az edzésciklus előtt, közben és utána –, mert a képek néha sokkal beszédesebbek, és több változást mutatnak, mint a mérleg.

 

Ha azonban abbahagyod az edzésmunkát, a zsírsejtjeid újra nagyobbak lesznek, az izomrostjaid pedig megint összezsugorodnak, így könnyebben válik észrevehetővé a kialakult extra felesleg és újra nem férsz bele a ruhádba. Következtetés: soha ne hagyd abba, hajrá FitVideo!

 

Amit még érdemes elolvasnod

 

9 ok, amiért érdemes otthon edzeni

Plusz 1 óra szabadidő otthoni edzéssel

A mozgás 10+1 pozitív lelki hatása

Miért fogyassz extra fehérjét, ha rendszeresen sportolsz

10+1 pozitív hatás, amiért érdemes mozogni

 

És ha valóban hatékony edzésprogramba kezdenél, akkor ajánljuk 90 napos bérletünket, amivel végigcsinálhatod a szakértők által összeállított FitVideo programokat.  

 

 

Kattints a képre és már meg is veheted, bankkártyával, Szép kártyával, átutalással.

Most CSAK 5700FT!!

 
A 6 teljes VEZETETT PROGRAMOT pedig megtalálod a FitVideo főoldalán, vagy idekattintva.