72.816regisztrált tag
HírekVissza
Korán keltem, hol az arany?

Ez a koránkelés sokak számára óriási mumus, többek közt az én számomra is. Éjjeli bagoly típus vagyok, este 8 után kezd felfelé menni az energiaszintem, akkor jönnek a legjobb ötletek, akkor vagyok a legkreatívabb, edzeni és takarítani is olyankor szeretek a leginkább.

Ebből következik, hogy nem fekszem le éjjel 1 előtt, így pedig nehéz hajnali 5-kor, a belvárosi verebekkel kelni. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha nem a csapból is az folyna, hogy a sikeres emberek egyik fő ismérve a korai ébredés.

 

 

Mert állítólag eredményes csak az lehet igazán, aki hajnalok hajnalán kipattan az ágyból, és mire én a másik oldalamra fordulok, a sikeresember már futott két szigetkört, illetve megválaszolta mind a 127 email-jét. Köszi.

Hosszú listák keringenek az interneten, rajtuk híres és gazdag emberekkel, akik délre gyakorlatilag már letudnak egy teljes munkanapot, hogy aztán a nap második felében az önfejlesztéssel, és sok egyéb, nagyonsikeres dologgal foglalkozzanak.

 

Hol az én listám?

Talán még el is hiszem, hogy mindez így van, de tuti biztos, hogy van egy másik lista is, amin azok szerepelnek, akik 9-ig, urambocsá’ akár 10-ig is alszanak, délben még nem tudják merre vannak arccal és milyen rendezvényen, majd késő délutántól hajnalig igenis megváltják a világot.

Nem lehet senkit beskatulyázni annak alapján, hogy milyen időbeosztással éli a mindennapjait, mert ez még nem garancia semmire. Kipróbáltam ezt a tutisikeresmódszert, felkeltem 6-kor, kerestem az aranyat, de a kávéfőzőt sem találtam meg a begyógyult szemeimmel, gubbasztottam a laptop előtt 2 órát a nagy ötletre várva, majd 8-kor feladtam, visszamásztam az ágyba és kialudtam magam.

 

És láss csodát, ez működik!

Ha ismered a saját belső ritmusod, és ahhoz igazítod az életed, az sokkal biztosabb recept a sikerhez, mint egy tőled teljesen idegen rendszer, amit csak külső körülmények hatására erőltetnél magadra.

Természetesen mindez függ a munkahelytől is, de talán most, a home office virágkorában számodra sem ismeretlen ez a jelenség. Mindenesetre ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ha a saját igényeid szerint alakítod a napod, mert akkor leszel igazán hatékony, és így fog a 24 órádba beleférni minden, ami fontos.

A munka, a sport, a család, a kikapcsolódás, minden a maga idejében, amit TE határozol meg, és nem a sikermódszerek.

Ha csatlakozol a 90 napos életmódváltó programunkhoz, azt is könnyedén formálhatod úgy, ahogyan neked a legjobb, hiszen teljesen rugalmas. Vezetett edzések, amiket akkor csinálsz meg, amikor neked kényelmes, pihenőnapok, mert azok is kellenek, és egy jó étrend, hogy azt az időt is magadra fordíthasd, amíg az ebéden/vacsorán gondolkodnál.

 

Várunk a mindegyhánykorkelők, sikeres csapatában!

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél