Regisztrálj69382regisztrált tag
HírekVissza
Készen állsz a változásra?

Edzéstervvel a te alakformálásod sikere is garantált. Bízd magad a FitVideo szakképzett edzőire, akik egymásra épülő videókból álló edzésprogramokat állítottak össze neked, akár kezdő vagy, akár haladó szinten tartasz!

Nem kell azon gondolkodnod, hogy milyen gyakorlatok legyenek a következő edzésedben, vagy hogy ha tegnap combra edzettél, mikor lehet legközelebb lábedzést csinálnod. Nem lesz többé kérdés, hogy melyik izomcsoportot mivel edzd együtt, hogy megfelelően fejlődhessen. Szakképzett edzők állították össze neked a FitVideo programok edzésvideóit, amik egymásra épülnek, így garantáltan segítik a fejlődésed.

 

Fokozatos fejlődés hétről-hétre

 

Edzésről edzésre folyamatosan fejlődsz, ha fokozatos terheled az izomzatod. Az alakformálás alapja a folyamatosan növekvő terhelés. Az izomzatod ugyanis emlékszik a megterhelésre és alkalmazkodik hozzá, erősödik, azért, hogy újra és újra meg tudja csinálni azt. Ha nem növeled szép fokozatosan az edzésterhelést, akkor az izomzatodnak nem lesz mihez alkalmazkodnia, vagyis megáll a fejlődésben. Ha mindig ugyanazok a gyakorlatok vannak az edzésedben az csak arra lesz elég, hogy szinten tartsd az elért formát. Muszáj folyamatosan növelni a terhelést, hogy megvalósítsd a céljaidat! Ezért van szükséged jól felépített, fokozatos edzéstervre, amiben a FitVideos edzés segít neked! 

 

Kezdőtől a haladóig

 

Mindegy, hogy teljesen kezdő szintről indulsz, esetleg sportoltál korábban, de most kisbabával vagy otthon. Az sem gond, ha neked már a haladó szint sem kihívás. Bármilyen szinten állsz, találsz magadnak megfelelő kihívást a 6 vezetett programunk között.

Terv nélkül nagyon nehéz elérni az vágyott formát, okosan felépített edzéstervvel viszont nincs lehetetlen! Bízd magad a FitVideo edzőire, hogy lépésről lépésre vezessenek végig a célhoz vezető úton miközben folyamatosan motivált maradsz. Nincs szükséged másra, csak a nappalidra, internetre és elszántságra. Kezdj bele még ma!

 

Új, ÉTRENDDEL megtámogatott VEZETETT PRÉMIUM programjaink segítenek neked, hogy  valóban TARTÓS EREDMÉNYEKET érhess el.

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK + 30 napos ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDDEL.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ 1 évig eléred a 30 NAPOS ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDET. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 9990Ft

 

 
1 ÉV EDZÉS + 1 ÉVIG ZSÍRÉGETŐ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK + 90 napos ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDDEL.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ 1 évig eléred a 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDET. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 12990Ft

 

 
 
1 ÉV EDZÉS + 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK, AMIVEL MINDEN EDZÉST ELÉRSZ.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 6990Ft

 

 
1 ÉV EDZÉS, MINDEN VEZETETT PROGRAM ELÉRÉSÉVEL

 

Vedd meg most

 

Használd a Szép kártyádat, ha van! Hogy miért?

Mert simán megveheted vele a FitVideo bérleteit a Szép kártyáddal. Részletek a képre, vagy ide kattintva.

 

                                  

 

 

Amit még érdemes elolvasnod

 

9 ok, amiért érdemes otthon edzeni

A mozgás 10+1 pozitív lelki hatása

Életmódváltás 90 nap alatt

Miért fogyassz extra fehérjét, ha rendszeresen sportolsz

9 érv a videós edzés mellett