Regisztrálj71571regisztrált tag
HírekVissza
Hiába edzel otthon, ha szétunod magad közben

Számos előnye mellett a home fitness hátulütője az, hogy könnyen unalomba fullad. Lélekmentorunk szerint viszont minden a ráhangolódáson és a fantáziádon múlik!

1. Nyerő kezdet

A bemelegítés az edzés előjátéka. Az izmaidat fel kell készítened a melóra, mert ha ez elmarad, sérüléseknek teszed ki magad és nem is fogsz tudni megfelelő hatékonysággal dolgozni! Szóval mindenképp áldozz időt rá! A Fitvideo-val biztonságosan mozoghatsz, hiszen a videós órák mindig bemelegítő résszel indulnak.

 

2. Időzíts jól!

A nappalidban tornázás hatalmas előnye, hogy abszolút a saját ritmusodhoz igazíthatod, de az is fontos, hogy tényleg akkor iktasd be, amikor a legkevesebb átszervezéssel, macerával jár. Minél inkább azt érzed, hogy túlságosan megbolygatja a napodat, vagy erőszakkal kell beszuszakolnod, annál kevésbé lesz kedved hozzá.

 

3. Felejtsd el a macinacit!

Rendben, hogy se hangulatod, se időd terembe járni, ahol a többség jól megválogatott szettekben emelgeti a súlyokat, de miért ne szerezhetnél be otthonra is 1-1 ütősebb fitneszgöncöt? A nagyobb sportáruházakban kedvező áron szerezhetsz be csinos darabokat, vagy akár online is megrendelheted őket. Az átöltözés mindenképpen a ráhangolódás fontos része, így megadhatod a módját a rákészülésnek és jobban érzed is majd magad, mintha egy kinyúlt pólóban tornáznál.

 

4. Vetíts!

És most nem arra gondolunk, hogy indíts el egy filmet, hanem arra, hogy az edzés közben például játssz azzal, hogy elképzeled, milyen szuperül fogsz kinézni, ha minden héten kétszer-háromszor lenyomod ezt a tornaprogramot. Keringesd a fejedben ezt a képet, és még a kőkemény gyakorlatok közben is érzed majd, hogy valami kellemes várakozás önti el a tested.

 

5. Rend a lelke…

Egyébként is nagyobb kedvvel vágsz neki, ha nem a totális káosz közepén kell szűkösködnöd, arról nem is beszélve, milyen kellemetlen érzés rálépni a gyerek széthagyott legóira. Ha szánsz egy kis időt előtte a pakolásra, és legalább annyi szabad helyet teremtesz, hogy kényelmesen tudj tornázni, biztos, hogy eltökéltebb leszel. Készítsd a kezed ügyébe a sporteszközöket és a vizet is, hogy azzal se menjen az idő közben, hogy azok után rohangálsz, mert ettől csak kizökkensz.

 

6. Eszközölj!

Az otthoni kényelmes edzés szupertartozékai a sportszerek. Ha eltökélt vagy, ezekre mindenképp érdemes beruháznod, hiszen színesebbé teszik a gyakorlatok palettáját is. Egy pár kézisúlyzóra (szerintem bátran kezdj 2 kilóssal), ami nélkülözhetetlen a tónusos karizomzathoz, egy fitneszszalagra, ami nagyon kis ártatlan kelléknek tűnik, de nem az, és egy fitneszlabdára, ami még az egyensúlyérzékedet is fejleszti és tartásjavítás céljából akár hétköznapokban is használhatod. No és egy szép színes tornaszőnyeg is nagy szolgálatot fog tenni. A saját eszközök mind az elkötelezettségedet erősítik. Miért hagynád cserben őket?  

 

7. Hangulat-faktor

Sokat számít, milyen környezetben edzel, ezért próbálják például az edzőtermeket is minél hangulatosabbra alakítani. Egy kellemes fényű lámpával, pár színes pléddel, díszpárnával, vagy éppen olyan fotókkal, amikre mindig jó ránézni, feldobhatod a helyiséget, amiben tornázol.

 

ÚJ, ÉTRENDDEL megtámogatott VEZETETT PRÉMIUM programjaink még több segítséget adhatnak a valóban TARTÓS EREDMÉNYEK eléréséhez. 

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK + 30 napos ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDDEL.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ 1 évig eléred a 30 NAPOS ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDET. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 12990Ft

 

 
1 ÉV EDZÉS + 1 ÉVIG ZSÍRÉGETŐ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK + 90 napos ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDDEL.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ 1 évig eléred a 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDET. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 14990Ft

 

 
 
1 ÉV EDZÉS + 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK, AMIVEL MINDEN EDZÉST ELÉRSZ.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 8990Ft

 

 
1 ÉV EDZÉS, MINDEN VEZETETT PROGRAM ELÉRÉSÉVEL

 

Vedd meg most

 

Használd a Szép kártyádat, ha van! Hogy miért?

Mert simán megveheted vele a FitVideo bérleteit a Szép kártyáddal. Részletek a képre, vagy ide kattintva.

 

                                  

 

 

Amit még érdemes elolvasnod

 

9 ok, amiért érdemes otthon edzeni

A mozgás 10+1 pozitív lelki hatása

Életmódváltás 90 nap alatt

Miért fogyassz extra fehérjét, ha rendszeresen sportolsz

9 érv a videós edzés mellett

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél