Regisztrálj68085regisztrált tag
HírekVissza
Ha ANYUKA vagy, 10 okunk is van, amiért érdemes otthon edzened

Kisgyermekes anyukaként nem könnyű elszakadni akár egy órára sem a gyermektől és az otthoni teendőktől, na meg persze a lelkiismeret furdalástól, hogy csak magadra szánsz egy-két órát.

Könnyebben megoldható a sportolásod, ha otthon edzel. Ennek a baba és a mama is örülni fog.

 

1. Félig rajta hagyhatod a gyermeken a szemed, ezért nem kell mást áthívnod, hogy vigyázzon rá. (A FitVideo edzésit újraindíthatod, ha meg kellene valami miatt állítanod.)

 

2. Időt takarítasz meg: az utazásra szánt időt most a gyermekre, a családra szánhatod.

 

3. Ha még nem vagy megelégedve a szülés utáni alakoddal, nem kell magadat takargatva öltöznöd, tornáznod.

 

4. Pénzt takarítasz meg vele!

 

5. A FitVideo segítségével olyan sportokat is kipróbálhatsz, amilyen órát amúgy az otthonod közelében nem is tartanak. Így a baba mellett új kihívások elé állíthatod magad.

 

6. Rugalmasan beoszthatod az idődet, nem fogsz lemaradni a kedvenc tornádról csak azért, mert a baba mellől nem tudtál időben elindulni.

 

7. Rendszeresebben fogsz sportolni, mert nem kell elmenned otthonról, így az ezt akadályozó körülmények (segítségkérés, fitnesz-bérlet vásárlás, közlekedés stb.) is megszűnnek.

 

8. Ha még nem hoztad újra formába magad és szégyellenéd, hogy milyen sok gyakorlat nem megy, az otthon privát szférájában nyugodtan nyöghetsz nagyokat, ott senki se hall, senki se lát.

 

9. Igazi családi program válhat az otthoni sportolásodból, ha az apuka, vagy a hazaérkező nagyobbik tesó is beszáll.

 

10. NINCS KIFOGÁS! Adott a hely (otthonod), a torna (www.fitvideo.hu), és az idő (fél órád csak van?!). Akkor mire vársz még?

 

Kattints a képre és CSATLAKOZZ a 90 napos KISMAMA programunkhoz!