Regisztrálj69483regisztrált tag
HírekVissza
Fogynál, de mégis hízol?

Lassan küszöbön a bikiniszezon, de hiába az erőfeszítések, már megint többet mutat a mérleg. Segítünk az okok felderítésében, hogy még legyen időd formába lendülni.

 

1. Zűrös éjszakák

Mivel az alváshiány az étvágyat és a zsírégetést szabályozó hormonokra is kihat, könnyen hízáshoz vezethet. Ilyenkor leginkább a szénhidrátokat kívánhatod, mert az álom fázisában is termelődő, az étvágyat és a hangulatot szabályzó szerotonin hormon termelése megszakad.

 

2. Relax-falatok

Szuper, hogy néha edzel és az étkezésedre is próbálsz figyelni, de ha folyton kimerült vagy, egyik kávét iszod a másik után, azt sem tudod, hová kapj, akkor nő a rizikója annak, hogy este falásra használod ki a megnyugvás perceit. És lássuk be, ez nem használ az alakodnak.

 

3. Lavina-effektus

Lelkesen veted bele magad az életmódváltásba, de aztán mindig mindent abbahagysz? Lehet, hogy azért menekülsz az evésbe, mert ez tűnik az egyetlen biztos pontnak az életedben. Ilyenkor gyakran az étvágy az evés mértékével együtt nő. Ennek oka a mélyen húzódó önbizalomhiány, vagyis te magad sem hiszed, hogy sikerül megszabadulnod ettől a rossz szokástól.

 

4. Változáspara

Az is lehet, hogy a pluszkilók védőbástyaként szolgálnak. A folyamat önmagát generálja, minél inkább egy nagyobb testbe menekül valaki, annál kevesebb lesz az önbizalma, és annál kevésbé akaródzik kibújni a hájból épített védőbástyák mögül. Segítséget kérni nem szégyen, keress egy szakembert, aki segít, hogy kihúzd magad ebből a spirálból.

 

5. Válságban

Ha éppen egy életkrízis kellős közepén vagy, észrevétlenül megváltozhatnak a táplálkozási szokásaid is, hiszen ha a problémák kötik le a figyelmedet, nehezebb kontrollálod, mit és mennyit eszel. Ha pedig még az alkohol is az étlapra kerül, még több extra kalóriához jut a szervezted. 

 

6. Ez uncsi!

Tudtad, hogy a tinédzserkori elhízás fő forrása az unalom, ráadásul ha valaki már élete korai szakaszában rászokik az időkitöltő rágcsálásra, az felnőttként is nehezebben áll majd ellent a nassolásnak? Pedig ezek a felesleges kalóriák bombabiztosan kanyarítanak úszógumit a derekadra.

 

7. Bezavar a ciklus

Ebben az időszakban megnőhet az étvágyad, plusz csillapíthatatlanul vágysz az édes ízekre, így hajlamos lehetsz túlzásokba esni. Ráadásul ilyenkor jobban visszatartja a szervezeted a vizet, és már ettől is kilenghet kicsit a mérleg nyelve.

 

ÚJ, ÉTRENDDEL megtámogatott VEZETETT PRÉMIUM programjaink még több segítséget adhatnak a valóban TARTÓS EREDMÉNYEK eléréséhez. 

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK + 30 napos ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDDEL.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ 1 évig eléred a 30 NAPOS ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDET. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 9990Ft

 

 
1 ÉV EDZÉS + 1 ÉVIG ZSÍRÉGETŐ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK + 90 napos ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDDEL.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ 1 évig eléred a 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDET. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 12990Ft

 

 
 
1 ÉV EDZÉS + 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK, AMIVEL MINDEN EDZÉST ELÉRSZ.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 6990Ft

 

 
1 ÉV EDZÉS, MINDEN VEZETETT PROGRAM ELÉRÉSÉVEL

 

Vedd meg most

 

Használd a Szép kártyádat, ha van! Hogy miért?

Mert simán megveheted vele a FitVideo bérleteit a Szép kártyáddal. Részletek a képre, vagy ide kattintva.

 

                                  

 

 

Amit még érdemes elolvasnod

 

9 ok, amiért érdemes otthon edzeni

A mozgás 10+1 pozitív lelki hatása

Életmódváltás 90 nap alatt

Miért fogyassz extra fehérjét, ha rendszeresen sportolsz

9 érv a videós edzés mellett