Regisztrálj68610regisztrált tag
HírekVissza
Erika sikertörténete

2011-ben megszületett a második lányunk. Rá egy évre már 9 kilóval nyomtam többet, mint az első lányunk megszületése, 2009 idején.

Ez nekem fel sem tűnt, folyton "terhes ruhákban" jártam.... aztán 2012 nyarán megláttam magam fényképeken és egy világ dőlt össze bennem. Úgy gondoltam, hogy "majd kevesebbet eszem".
(Ez sajnos nem volt célravezető :) )
 
Utána megláttam magam a 2012 szilveszteri képeken... és végem volt.
 

Akkoriban találtam rá a FitVideo-ra.... Szinte minden nap edzettem (ha éppen nem, akkor az az izomláz miatt volt), és odafigyeltem az étkezésre is. Nem ettem meg a gyerekek maradékait és nem csábultam el a péknél sem....

 

2013 őszén már sokkal jobban éreztem magam fizikailag, az ünnepek alatt is visszafogtam magam, azóta is igyekszem "tartani magam". Eljárok futni és amilyen gyakran csak lehet, Rokaly Erika óráira edzek.

 

Mostanra elmondhatom, hogy 9 kilótól szabadultam meg ily módon. 62 kg vagyok, mint 6 évvel ezelőtt! Szeptember végén leszek 40 éves. :-)

 

Ha anyuka vagy és Te is vissza akarod kapni a régi alakodat, akkor kezdd el a 90 napos  programunkat. Ezután a program után el is kezdheted a SUPER BODY Level 1-es programot, ami tovább segít abban, hogy elérd a célod és szuper csinos anyuka légy.

 

Amit még érdemes elolvasnod

 

9 ok, amiért érdemes otthon edzeni

A mozgás 10+1 pozitív lelki hatása

Életmódváltás 90 nap alatt

Miért fogyassz extra fehérjét, ha rendszeresen sportolsz

9 érv a videós edzés mellett

 

És ha valóban hatékony edzésprogramba kezdenél, akkor ajánljuk 90 napos bérletünket, amivel végigcsinálhatod a szakértők által összeállított FitVideo programokat.  

 

 

Kattints a képre és már meg is veheted, bankkártyával, Szép kártyával, átutalással.

Most CSAK 5700FT!!

 
A 6 teljes VEZETETT PROGRAMOT pedig megtalálod a FitVideo főoldalán, vagy ide kattintva.