73.214regisztrált tag
HírekVissza
Életmódváltás 90 nap alatt

Kezdd el valamelyik programunkat most és légy büszke a nyári alakodra!

Már 90 nap alatt fittebb és egészségesebb lehetsz, az életmódváltó otthoni edzésprogrammal! Három hónapon keresztül legalább heti három edzés kell ahhoz, hogy a fejlődésed szemmel látható legyen. Egészséges ütemben 1 hónap alatt nagyjából 2-3 kiló feleslegtől szabadulhatsz meg, vagyis átlagosan 3-4 hónap kell a látványos eredmény eléréséhez.
Ha most belekezdesz, akkor még épp időben vagy ahhoz, hogy idén nyáron feszesebb izmokat és kevesebb hurkát villants a strandon! Te elhatározod, mi pedig segítünk, hogy időt spórolj, motivált legyél és elérd a célodat.

 

Spórolj időt, eddz a saját ritmusodban, otthon!

 

Otthoni edzéssel nem fordulhat elő, hogy pár perc túlóra miatt le kelljen mondanod az aznapi tornáról. Nem kell elnapolnod az edzésedet, csak mert elhúzódik a tárgyalásod, vagy mégis neked kell menned a gyerekért az iskolába. Nincs plusz, felesleges utazással töltött idő, nincs rohanás, sem idegeskedés, hogy odaérj időben az órákra, ha otthon edzel. Nem kell reggelente összekészítened a fitneszcuccot sem, hogy aztán végigcipeld a városon az aznapi ebédeddel együtt. Ütemezd a testmozgást a saját ritmusodnak megfelelően, nem te igazodj az edzéshez!

 

Fejlődés, motiváló edzésekkel

 

Hidd el, csak bele kell vágni és pár hét alatt beépül az életedbe a rendszeres testmozgás. A mozgás nemcsak a testedre, a lelkedre is pozitívan hat, ezért egy idő után azt fogod észrevenni, hogy várod a következő edzésnapot. Az életmódváltó program különféle, egymásra épülő edzéseivel elejét vesszük annak, hogy a szervezeted alkalmazkodjon egy gyakorlatsorokhoz és emiatt megtorpanj a fejlődésben. Tapasztald meg a mozgás jótékony hatásait hétről hétre a 90-napos programmal.

 

Változatos, követhető, érthető edzésvideók

 

Edzőink mindig úgy mutatják be a feladatok végrehajtást, hogy azokat a lehető leggyorsabban meg tudd tanulni. Amikor az edzés rutinná válik, az ismerős gyakorlatoknál már nem a helyes végrehajtással leszel elfoglalva.  A gyakorlatsorok garantáltan könnyen követhetők lesznek, edzésről edzésre fokozatosan nehezednek, hogy újabb kihívást jelentsenek az izomzatodnak.  A változatos terhelés elengedhetetlen a folyamatos fejlődésed és a motivációd fenntartása miatt.

 

Eddz bárhol, mobilról is eléred a FitVideo-t

 

Két-három hét kihagyás a fejlődés megtorpanását rosszabb esetben visszaesést, motivációs hullámvölgyet eredményezhet. A FitVideo-s edzéssel nem jelenthet kifogást egy hosszabb nyaralás, vagy egy wellness hétvége. Bárhol eléred az edzéseidet, csak internet kell hozzá és egy akkora hely, ahol kényelmesen tudsz tornázni. Eddz a szabadban tavasztól őszig, használd ki a friss levegő, a zöld környezet előnyeit és frissülj fel testileg és lelkileg is a szabadban!

 

ÉTRENDDEL megtámogatott VEZETETT PRÉMIUM programjaink segítenek neked, hogy  valóban TARTÓS EREDMÉNYEKET érhess el.

 

VEZETETT PRÉMIUM programjaink segítenek neked, hogy valóban TARTÓS EREDMÉNYEKET érhess el.

 

30 napos előfizetés + 30 napos ZSÍRÉGETŐ ÉTREND.
Ezzel minden edzésünket eléred, eléred a 30 NAPOS ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDET is. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat.
És az ára CSAK: 12990Ft

 

 
30 nap EDZÉS + ZSÍRÉGETŐ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

90 napos előfizetés + 90 napos ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTREND.
Ezzel 90 napig minden edzésünket eléred, PLUSZ eléred a 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDET. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára CSAK: 14990Ft

 

 
 
90 nap EDZÉS + 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

90 napos előfizetés, AMIVEL MINDEN EDZÉST ELÉRSZ.
Ezzel 90 napig minden edzésünket eléred, PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára, CSAK: 8990Ft

 

 
90 nap EDZÉS, MINDEN VEZETETT PROGRAM ELÉRÉSÉVEL

 

Vedd meg most

 

 

Használd a Szép kártyádat, ha van! Hogy miért?

Mert simán megveheted vele a FitVideo bérleteit a Szép kártyáddal. Részletek a képre, vagy ide kattintva.

 

                                  

 

 

Amit még érdemes elolvasnod

 

9 ok, amiért érdemes otthon edzeni

A mozgás 10+1 pozitív lelki hatása

Életmódváltás 90 nap alatt

Miért fogyassz extra fehérjét, ha rendszeresen sportolsz

9 érv a videós edzés mellett

 

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél