Regisztrálj68790regisztrált tag
HírekVissza
9 ok, amiért érdemes otthon edzeni

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyi jó dolog van abban, ha a sportolásodat megoldod a négy fal között, de ha tudatosulnak benned az érvek, attól még elkötelezettebbé válsz.

1. Spórolsz

Egy jobb edzőterembe, ahová legalább érdemes járni, a havi bérlet a 20 000 forintot is megközelítheti.

 

2. Időt takarítasz meg!

Csak elméletben számold össze hetente hány órát töltenél az oda- és a visszaúttal!

 

3. Rugalmas az „órarended”

Nem a klub vezetősége, hanem te mondod meg, mikor milyen edzésnek állsz neki.

 

4. Választhatsz az edzők közül

Előfordult már veled, hogy az klub recepcióján derült ki, kedvenc óratartó tanárod elment nyaralni, így a helyettesítőjével kellett megelégedned, aki nem a szokott színvonalat hozta?

 

5. Privacy

Sokan nem érzik jól magukat nyilvános edzőterembe. Ha zavar, hogy esetleg bámulnak, ismerkedni akarnak vagy az, hogy csúnyán izzadsz, már edzésminőség romlásához vezet. Ha nem tudsz felszabadultan mozogni, az tréningnek fizikálisan és pszichésen is annyi.

 

6. Higiénia

Nem kell várnod arra a gépre, eszközre, ami épp neked kéne, és arra se, hogy aki használta, az letisztítsa maga után. A saját fürdőszobád is biztos higiénikusabb, mint egy idegenekkel megosztott közös öltöző vagy koedukált szauna zuhanyzója.

 

7. Rendszeresség

Több akadálya lehet annak, hogy eljuss időbe a terembe (pl. közlekedési dugó, rossz idő, tömeg) minthogy otthon nekiállj edzeni, gyakoribbak a tréningek. Otthon tényleg rajtad múlik!

 

8. Motiváltság

Mivel a FitVideo oldalán annyifajta edzést találsz, amennyit csak akarsz, mindig lesz olyan, amihez éppen kedved lesz aznap. Ez segít motiváltnak és fittnek maradni!

 

9. Nincs vesztenivalód

Bármikor elmehetsz ilyenkor is egyet teniszezni, úszni vagy stúdióba spinningelni, de ha a pálya- és edzőtermi bérletet nem járod le, az már ciki és kidobott pénz.

 

 

Kattints a képre és már meg is veheted, bankkártyával, Szép kártyával, átutalással.

Most CSAK 5700FT!!

 
És itt a 6 teljes VEZETETT PROGRAM, amivel támogatjuk az OTTHONI edzésedet, hogy biztosan elérd a CÉLODAT :)
 
 
A szakértőnk által összerakott vezetett programok garantálják, hogy biztosan elérd a kitűzött céljaidat. Ha életmódot váltanál, ha szuper alakot szeretnél, vagy gyors zsírégetést, mert sürget az idő, esetleg a nyári strandformádat alakítanád, a lenti programok segítenek!!
 

Kattints arra a képre, amelyik program érdekel!
 

Használd a Szép kártyádat, ha van! Hogy miért?

Mert simán megveheted vele a FitVideo bérleteit a Szép kártyáddal. Részletek a képre, vagy ide kattintva.