73.214regisztrált tag
HírekVissza
9 érv a videós edzés mellett

9 érv a videós edzés mellett

Használd ki az otthoni edzés előnyeit!

 

Ha kevés az időd, ha nincs a közeledben hozzád illő edzőterem, ha szégyellős vagy és, ha kisbabáddal vagy otthon, eddz a nappalidban Te is! Nyugodtabban, a saját rutinod és szokásaidhoz igazítva tudod elkezdeni az életmódváltást, ha otthoni edzésbe fogsz. Hidd el, csak bele kell vágni és pár hét alatt észrevétlenül beépül az életedbe a rendszeres testmozgás. Segítségül itt vannak a FitVideo különféle igényekhez összeállított programjai. Az otthoni edzés nemcsak kényelmesebb és időt takarítasz meg vele, de számos más egyéb érvünk is van mellette.

 

Kíméli a pénztárcádat

 

Ha abszolút kezdő vagy, akkor az edzőtermek ismeretlen terepet jelentenek számodra. Ebben az esetben érdemes személyi edző segítségét igénybe venned, mert nem biztos, hogy magadtól ráérzel a helyes géphasználatra vagy, hogy a barátnőd, aki elvitt edzeni, helyesen használja a gépeket és korrigálni tudja a hibákat. A másik választás, hogy csoportos órákra kezdesz el járni ahhoz, hogy azonnal neki kezdhess a rendszeres mozgásnak. A FitVideo programjaira jóval kedvezőbb áron fizethetsz elő, mintha havi bérletet vennél egy terembe és még a személyi edző óradíját is fizetned kellene.

 

Nincs több rohanás

 

Optimális esetben azt az edzőtermet választod, ami közel esik a munkahelyedhez vagy az otthonodhoz, hogy időt nyerj az utazással. Ha van ilyen, akkor sem mindegy, hogy ott mennyibe kerül egy bérlet és mikor kezdődik a legjobb csoportos óra. Otthoni edzéssel nem fordulhat elő az, hogy 20 perc túlóra miatt le kell mondanod az aznapi edzésről, mert lekésted az órakezdést. Az sem történhet meg, hogy feleslegesen váratod a személyi edződet a megbeszélt időpontban, mert a forgalom miatt nem fogsz pontosan érkezni. Nincs plusz felesleges utazással töltött idő, nincs rohanás, hogy odaérj időben az órákra, ha otthon edzel.

 

Felejtsd el a sorban állást

 

Az edzőterembe érdemes edzés előtt 10-15 perccel érkezni, hiszen már a recepción sorban állás alakul ki az öltözőkulcsokért. Aztán azért állsz sorba, mert az egyik csoportos órának épp vége, amikor a te órád kezdődik és moccanni sem lehet az öltözőben. Majd jön a küzdelem a teremben, hogy olyan helyet sikerüljön elcsípni, ahonnan még látod az oktatót és nem vágsz fejbe senkit karlendítés közben. A személyi edzésen pedig munkaidő után hirtelen annyian jönnek egyszerre edzeni, hogy biztosan várni kell a gépekre, eszközökre. Otthon maximum arra kell várnod, hogy a számítógéped betöltsön és rákattints a videó lejátszás gombra.

 

Higiénikusabb

 

Inkább ne gondolj bele, hogy hányan használták előtted azt a matracot, amire lefekszel, a súlyzót, a TRX-et vagy a gumiköteleket, amivel az órán edzel. Ezeket a legritkább esetben tisztítják le maguk után a vendégek, holott mindenki összeizzadja az eszközöket. A gépeket a nap végén letakarítják, és általában letörlik maguk után a vendégek is, de az otthoni tisztasággal azért ez sem vetekedhet. A saját matracodon a saját súlyzóddal edzhetsz otthon, amit előtte nem izzadt össze senki, maximum te magad.

 

Nem a ruha teszi az edzést

 

Kellemetlenül érzed magad amiatt, hogy nem költesz vagyonokat a legtrendibb edzőcuccra? Aki nem a legdrágább edzéscuccban jelenik meg a teremben arra van, ahol furán néznek. Pedig nem attól lesz hatékony az edzésed, hogy a legmárkásabb top van rajtad. A teremben is, otthon is eddz olyan ruhában, ami kényelmes és nem korlátozza a mozgásodat. Otthon akár a kedvenc kinyúlt és bolyhos melegítődben is kényelmesen tornázhatsz, nem kell feszengened, hogy nem a legújabb divat szerint vagy felöltözve.

 

Saját zuhanyzó

 

Az egyik legmacerásabb dolog az edzés utáni tusolás.  Az edzéscuccodat is nagyrészt a törölköző, a papucs és a tusfürdő tölti ki. Edzés után villámgyorsan levetkőzöl, bezárod a szekrényedet, elcsoszogsz a tusolóig, reménykedsz, hogy nem kell várnod és még meleg víz is lesz, mire odaérsz. Letusolsz, visszamész a szekrényedhez törölközni, miközben próbálsz egyensúlyozni a papucsodon, hogy tiszta maradjon a lábad, de a zoknid se legyen vizes. Egy kiadós edzés után, ha még nem állt vissza a pulzusod, van, hogy hiába törölközöl szárazra, az utóizzadás miatt alig tudod magadra húzni a farmert és a pólót. Vicces mutatvány, de talán jobb mindezt közönség nélkül, otthon előadni.

 

Mindig változatos

 

Ha egy adott óratípusra jársz az edzőterembe, lehet, hogy egy idő után elkezded unni, mert ugyanazokat a feladatokat variálja az edződ. Ha megszoktad, hogy például hétfő – szerda - péntek 18:00-ra jársz edzeni, nehéz lesz változtatnod a rutinon, csak azért mert elkezdted unni az edzésedet. Az otthoni edzéseidet variálhatod a hangulatodnak, az aznapi erőnlétednek megfelelően. Ha fel vagy dobva választhatsz pörgős edzést, ha kicsit kimerültebbnek érzed magad, akkor lazább óratípus mellett is dönthetsz és a legjobb, hogy nem kell másokhoz igazodnod.

 

Vágj bele még ma!

 

Csak az a fontos, hogy határozott céljaid legyenek és erős elhatározásod amellett, hogy a testmozgást az életed részévé teszed. Az életmódváltás nem 3-4 hónapig tart, amíg jobb formába kerülsz, lényeges, hogy azt meg is tudd őrizni. Vezesd naptárban az edzéseid számát, így látni fogod, ha alábbhagyna a lendületed. Keresd meg azt a típusú edzést a FitVideo-n, amit a legnagyobb örömmel csinálsz, amitől több energiád lesz, és amelyiknél azt érzed, hogy már alig várod a következő részt. Nézz meg minél többféle programot és próbálj ki más-más edzők videóit, hogy megtaláld a legmotiválóbbat. Nincs több kifogás, a FitVideo-val az életmódváltásod ma kezdődik!

 

VEZETETT PRÉMIUM programjaink segítenek neked, hogy valóban TARTÓS EREDMÉNYEKET érhess el.

 

30 napos előfizetés + 30 napos ZSÍRÉGETŐ ÉTREND.
Ezzel minden edzésünket eléred, eléred a 30 NAPOS ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDET is. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat.
És az ára CSAK: 12990Ft

 

 
30 nap EDZÉS + ZSÍRÉGETŐ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

90 napos előfizetés + 90 napos ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTREND.
Ezzel 90 napig minden edzésünket eléred, PLUSZ eléred a 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDET. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára CSAK: 14990Ft

 

 
 
90 nap EDZÉS + 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

90 napos előfizetés, AMIVEL MINDEN EDZÉST ELÉRSZ.
Ezzel 90 napig minden edzésünket eléred, PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára, CSAK: 8990Ft

 

 
90 nap EDZÉS, MINDEN VEZETETT PROGRAM ELÉRÉSÉVEL

 

Vedd meg most

 

 

Használd a Szép kártyádat, ha van! Hogy miért?

Mert simán megveheted vele a FitVideo bérleteit a Szép kártyáddal. Részletek a képre, vagy ide kattintva.

 

                                  

 

 

Amit még érdemes elolvasnod

 

9 ok, amiért érdemes otthon edzeni

A mozgás 10+1 pozitív lelki hatása

Életmódváltás 90 nap alatt

Miért fogyassz extra fehérjét, ha rendszeresen sportolsz

9 érv a videós edzés mellett

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél