Regisztrálj69461regisztrált tag
HírekVissza
8 mondat, amit tényleg felejts el, ha le akarsz fogyni

Februárra az újévi fogadalmak 80 százaléka elbukik. Ebben pedig vastagon benne vannak azok a kifogások, amiket annyit hajtogatunk magunkban, hogy nem is tehetnek mást, mint hogy valósággá váljanak. Ha idén tényleg le akarsz fogyni, először hatástalanítanod kell ezeket a negatív mantrákat.

1. „Nekem erre nincs időm…”

A leghamisabb ürügy mind közül. Ha ezt rántod leggyakrabban elő, ideje számba venned, mennyi mindenre van időd, ami teljesen haszontalan az egészséged vagy a tested szempontjából. Gondold át, hol állsz a saját prioritási listáidon és biztos megtalálod azokat az réseket, ahová simán befér egy kis edzés.

 

2. „A génjeim tehetnek a túlsúlyomról”

Az egyik legtutibb önvigasztalás, amivel háríthatod a felelősséget a zsírpárnáidért. Igazából nem a szüleid tehetnek róla, maximum azok a rossz szokások, amiket tőlük vettél át. A génjeiden nem tudsz változtatni, de az életmódodon igen!

 

3. Az evés a legnagyobb örömöm”

Ajjaj, veszélyes kifogás! De amint elkezdesz törődni a testeddel – például beiktatod a rendszeres edzést –, egyre jobban meg tudod majd különböztetni a valós éhségszignálokat, és azt, amikor a sütit csak a lelked kívánja.

 

4. „Nem vagyok elég kitartó!”

Lehet, hogy inkább ott a hiba, hogy túl magasra teszed a lécet! A legtöbben azért adják fel, mert villámgyors eredményt akarnak – pedig a látványos átalakuláshoz idő, türelem és kitartás kell. A kiegyensúlyozott fogyás a heti 1 kiló mínusz, ez könnyen megtartható.

 

5. „Túl stresszes vagyok mostanában”

Eléggé patthelyzet, ha ezt rántod elő, mert éppen a testmozgás az, ami már az első percektől oldja a stresszt, de 30 perc után, a felszabaduló boldogsághormonoknak köszönhetően már egész biztosan tapasztalhatod a feszültségoldó hatását.

 

6. „Még a hűtő nyitogatástól is hízom!”

Hát… Egy kis önvizsgálat után könnyen kiderülhet, hogy nem a mozdulattal, hanem a gyakorisággal van a gond. Érdemes étkezési naplót vezetned, hogy kiderüljön, mennyi felesleges kalória csúszik le egy nap. De ott a másik csapda is: ha túl keveset eszel, arra ösztönzöd a szervezeted, hogy a raktározásra rendezkedjen be.

 

7. „Vagy tökéletesen, vagy sehogy!”

Sokan azonnal feladják, ha becsúszik egy kis bűnözés. Pedig sokkal könnyebb utána folytatni, mint szünetet tartani és aztán előröl kezdeni az egészet! Inkább kompenzáld a kihágást! Ha többet eszel, mozogj is többet!

 

8. „Csak a férjem/barátom miatt csinálom!”

Szuper, ha a fogyáscéljaidban támogat a környezeted, de a változást neked kell a legjobban akarnod. A belső motivációnál nem létezik nagyobb ösztönző erő!

 

Új, ÉTRENDDEL megtámogatott VEZETETT PRÉMIUM programjaink segítenek neked, hogy  valóban TARTÓS EREDMÉNYEKET érhess el.

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK + 30 napos ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDDEL.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ 1 évig eléred a 30 NAPOS ZSÍRÉGETŐ ÉTRENDET. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 9990Ft

 

 
1 ÉV EDZÉS + 1 ÉVIG ZSÍRÉGETŐ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK + 90 napos ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDDEL.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ 1 évig eléred a 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTRENDET. PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 12990Ft

 

 
 
1 ÉV EDZÉS + 90 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉTREND

 

Vedd meg most

 

1 ÉVES KLUBTAGSÁGUNK, AMIVEL MINDEN EDZÉST ELÉRSZ.
Ezzel 1 évig minden edzésünket eléred, PLUSZ eléred a vezetett 30 és 90 napos programjainkat is.
És az ára 1 ÉVRE, CSAK: 6990Ft

 

 
1 ÉV EDZÉS, MINDEN VEZETETT PROGRAM ELÉRÉSÉVEL

 

Vedd meg most

 

Használd a Szép kártyádat, ha van! Hogy miért?

Mert simán megveheted vele a FitVideo bérleteit a Szép kártyáddal. Részletek a képre, vagy ide kattintva.

 

                                  

 

 

Amit még érdemes elolvasnod

 

9 ok, amiért érdemes otthon edzeni

A mozgás 10+1 pozitív lelki hatása

Életmódváltás 90 nap alatt

Miért fogyassz extra fehérjét, ha rendszeresen sportolsz

9 érv a videós edzés mellett