Regisztrálj68790regisztrált tag
HírekVissza
5 fogyókúrás hiba, amit majdnem minden nő elkövet

Neked is az volt már újévi, tavaszi, nyáreleji fogadalmad, hogy lefogysz? Tanulj más hibáiból és Te csináld másképp.

1. Diétázni akarsz

Ezzel azt állítod, hogy ez csak addig tart, ameddig eléred a célod. Pedig a lényeg egy olyan életmódváltás lenne, aminek része az is, hogy egészségesebben étkezel. Például fogadd meg azt, hogy amikor édességre vágysz, gyümölcsöt eszel inkább.

 

      2. A salátád túl „gyenge”

Amikor főétkezésként salátát eszel, győződj meg róla, hogy legyen benne olyan, ami hosszú időn át jóllakottan tart. Legyen benne egy adagnyi protein (hal vagy magvak) és egészséges zsírok (mint az avokádó).

 

      3. Túl sokat eszel a jóból

A magvak, a diófélék, az avokádó, a mogyoróvaj egészséges opciók, azonban ha túl sokat eszel belőlük, az már túl sok kalóriát jelent. Az avokádóból az egy negyednyi, a magokból és a diófélékből a 10-12 szemnyi vagy egy fél maroknyi mennyiség legyen a napi adag.

 

      4. Megtiltasz magadtól ételt

Hiába szereted a csokoládéfagyit, azért, hogy ne egyél belőle túl sokat, inkább egyáltalán nem eszel. Pedig bizonyított: a tiltás mindig növeli a vágyakozást. Találj új módot, hogy ezek is bent maradhassanak az étrendedben: például válts olyan termékre, ami kevesebb kalóriát tartalmaz.

 

      5. A kalóriákat a hétvégi bulizásra tartogatod

A tiltás mindig túlevéshez/túliváshoz vezet. Egy ilyen fogadalom gyakran vezet ahhoz, hogy a bulin nem fogsz tudni kontrollt tartani. Egy fél pohár vörösbor (1 dl) esténként, akár hétköznap, nem fog megártani.

 

Amit még érdemes elolvasnod

 

9 ok, amiért érdemes otthon edzeni

Plusz 1 óra szabadidő otthoni edzéssel

A mozgás 10+1 pozitív lelki hatása

Miért fogyassz extra fehérjét, ha rendszeresen sportolsz

10+1 pozitív hatás, amiért érdemes mozogni

 

És ha valóban hatékony edzésprogramba kezdenél, akkor ajánljuk 90 napos bérletünket, amivel végigcsinálhatod a szakértők által összeállított FitVideo programokat.  

 

 

Kattints a képre és már meg is veheted, bankkártyával, Szép kártyával, átutalással.

Most CSAK 5700FT!!

 
A 6 teljes VEZETETT PROGRAMOT pedig megtalálod a FitVideo főoldalán, vagy ide kattintva.