72.850regisztrált tag

Ashtanga jóga második sorozat

27 percedzésidő
Jógatípus
Közepeserősség
110-140felhasznált kalória*
Nézz bele az edzésbe
Regisztráció
Eszközök: szőnyeg
Helyettesítő eszköz: törölköző
Tipp: 
Gauranga az Ashtanga Vinyásza jóga második gyakorlatsorát prezentálja Neked. Ebben a félórában elsősorban csípőnyitó gyakorlatokat végezhetsz el.
Videó letöltése...
A videó lejátszásához Bérlet vásárlása szükséges.
FIGYELMEZTETÉS
A jelen előadói teljesítmény, valamint az ahhoz kapcsolódó esetleges egyéb szellemi alkotások, általános polgári jogi védelem alatt álló bármilyen szellemi alkotások, know-how, stb. felhasználására a FitVideo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólagosan jogosult.Tilos az előadói teljesítménynek a FitVideo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes írásbeli engedélye nélkül történő bármilyen jellegű hasznosítása (ideértve különösen de nem kizárólagosan az előadói teljesítmény rögzítését, sugárzását, vagy más módon közönséghez, nyilvánossághoz közvetítését, a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tételét, többszörözését, terjesztését).A fentiek megsértése a magyar jogszabályok értelmében mind polgári jogi, mind büntetőjogi következményeket von maga után.A gyakorlatokat mindenki saját felelősségére végezheti. Nem ajánljuk a gyakorlatok végzését terhesség esetén, illetve ha olyan betegségben szenved ami kizárja a fizikai igénybevételt, vagy műtét után lábadozik.
Ha kétségei vannak, kérje ki kezelőorvosa véleményét.
Amennyiben a gyakorlatok végzése közben szédül, légzési zavarok, éles fájdalom lép fel, a gyakorlatot azonnal hagyja abba. Ha a fájdalom, rosszullét nem múlik, forduljon sürgősen orvoshoz.
A jóga mindennapos gyakorlása javítja az egészséget, jó közérzetet és mentális megtisztulást hoz. Célja még a fizikai test megerősítése és rugalmassá tétele. Ezt speciális gyakorlatokkal, testtartásokkal és légző gyakorlatokkal éri el. Ezek a gyakorlatok oldják az ízületek merevségét, mobilizálják és erősítik a gerincet, javítják a tartáshibákat és gerinc deformitásokat. Jótékonyan hatnak a belső szervekre, segítik a kiválasztást és salaktalanítást. Érdekes, hogy a jóga szó a szanszkrit judzs szótőből származik, melynek jelentése: összeköt, egyesít. Ezt értelmezhetjük úgy, hogy a test, a tudat és a lélek egyesítése lenne a fő cél.

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél