72.850regisztrált tag

Tabata Iron Box edzés hassal és combbal

49 percedzésidő
Tabatatípus
Nehézerősség
350-480felhasznált kalória*
Nézz bele az edzésbe
Regisztráció
Eszközök: szőnyeg, és ne felejts el inni edzés közben
Helyettesítő eszköz: törölköző
Tipp: 
Nem rossz kis kombináció! Iron Box edzés Tabatával úgy, hogy közben megdolgozza Andi a combodat és hasadat rendesen. Ne hagyd ki!
Videó letöltése...
A videó lejátszásához Bérlet vásárlása szükséges.
FIGYELMEZTETÉS
A jelen előadói teljesítmény, valamint az ahhoz kapcsolódó esetleges egyéb szellemi alkotások, általános polgári jogi védelem alatt álló bármilyen szellemi alkotások, know-how, stb. felhasználására a FitVideo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólagosan jogosult.Tilos az előadói teljesítménynek a FitVideo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes írásbeli engedélye nélkül történő bármilyen jellegű hasznosítása (ideértve különösen de nem kizárólagosan az előadói teljesítmény rögzítését, sugárzását, vagy más módon közönséghez, nyilvánossághoz közvetítését, a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tételét, többszörözését, terjesztését).A fentiek megsértése a magyar jogszabályok értelmében mind polgári jogi, mind büntetőjogi következményeket von maga után.A gyakorlatokat mindenki saját felelősségére végezheti. Nem ajánljuk a gyakorlatok végzését terhesség esetén, illetve ha olyan betegségben szenved ami kizárja a fizikai igénybevételt, vagy műtét után lábadozik.
Ha kétségei vannak, kérje ki kezelőorvosa véleményét.
Amennyiben a gyakorlatok végzése közben szédül, légzési zavarok, éles fájdalom lép fel, a gyakorlatot azonnal hagyja abba. Ha a fájdalom, rosszullét nem múlik, forduljon sürgősen orvoshoz.
A Tabata segítségével a nagyobb izomcsoportokat dolgoztathatod meg. Viszonylag kis időráfordítással érhetsz el nagyon komoly eredményeket. Fejleszti az állóképességedet és tónusosabbá teszi az elsatnyult testet! A Tabata lényege, hogy egy gyakorlatból nyolc, 20 másodperces sorozatot kell végezned 10 másodperces pihenőkkel megszakítva. Az intenzív szakaszokat maximális terheléssel végezd! A pihenő pedig majdnem mindig teljes. Nagyon figyelj, hogy a levezetést és a nyújtást ne hagyd ki.

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél