72.410regisztrált tag

Kick-Box+Erősítés

36 percedzésidő
Kick-boxtípus
Közepeserősség
200-285felhasznált kalória*
Nézz bele az edzésbe
Regisztráció
Eszközök: szőnyeg
Helyettesítő eszköz: törölköző
Tipp: 
Rómeó ezen az órán a rúgó technikákat mutatja meg Neked, aztán köredzés formájában tart erősítő blokkot.
Videó letöltése...
A videó lejátszásához Bérlet vásárlása szükséges.
FIGYELMEZTETÉS
A jelen előadói teljesítmény, valamint az ahhoz kapcsolódó esetleges egyéb szellemi alkotások, általános polgári jogi védelem alatt álló bármilyen szellemi alkotások, know-how, stb. felhasználására a FitVideo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólagosan jogosult.Tilos az előadói teljesítménynek a FitVideo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes írásbeli engedélye nélkül történő bármilyen jellegű hasznosítása (ideértve különösen de nem kizárólagosan az előadói teljesítmény rögzítését, sugárzását, vagy más módon közönséghez, nyilvánossághoz közvetítését, a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tételét, többszörözését, terjesztését).A fentiek megsértése a magyar jogszabályok értelmében mind polgári jogi, mind büntetőjogi következményeket von maga után.A gyakorlatokat mindenki saját felelősségére végezheti. Nem ajánljuk a gyakorlatok végzését terhesség esetén, illetve ha olyan betegségben szenved ami kizárja a fizikai igénybevételt, vagy műtét után lábadozik.
Ha kétségei vannak, kérje ki kezelőorvosa véleményét.
Amennyiben a gyakorlatok végzése közben szédül, légzési zavarok, éles fájdalom lép fel, a gyakorlatot azonnal hagyja abba. Ha a fájdalom, rosszullét nem múlik, forduljon sürgősen orvoshoz.
Önvédelmi mozgáselemek, az aerobik óra Kick-box elemekkel (ütések, rúgások) ötvözve, az óra második felében erősítéssel és lazítással. Állóképesség fejlesztő, zsírégető hatású. A kondicionális képességet komplex módon fejleszti, illetve koordinációs képességfejlesztő hatása is van, hiszen az ütések, rúgások kivitelezése az idő múlásával folyamatosan finomodik.

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél