72.410regisztrált tag

Box+Erősítés

33 percedzésidő
Boxtípus
Közepeserősség
210-260felhasznált kalória*
Nézz bele az edzésbe
Regisztráció
Eszközök: szőnyeg, és ne felejts el inni edzés közben
Helyettesítő eszköz: törölköző
Tipp: 
A küzdősportos órák, amellet, hogy rendkívül jól levezetik a feszültséget, javítják a koordinációdat.
Videó letöltése...
A videó lejátszásához Bérlet vásárlása szükséges.
FIGYELMEZTETÉS
A jelen előadói teljesítmény, valamint az ahhoz kapcsolódó esetleges egyéb szellemi alkotások, általános polgári jogi védelem alatt álló bármilyen szellemi alkotások, know-how, stb. felhasználására a FitVideo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólagosan jogosult.Tilos az előadói teljesítménynek a FitVideo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes írásbeli engedélye nélkül történő bármilyen jellegű hasznosítása (ideértve különösen de nem kizárólagosan az előadói teljesítmény rögzítését, sugárzását, vagy más módon közönséghez, nyilvánossághoz közvetítését, a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tételét, többszörözését, terjesztését).A fentiek megsértése a magyar jogszabályok értelmében mind polgári jogi, mind büntetőjogi következményeket von maga után.A gyakorlatokat mindenki saját felelősségére végezheti. Nem ajánljuk a gyakorlatok végzését terhesség esetén, illetve ha olyan betegségben szenved ami kizárja a fizikai igénybevételt, vagy műtét után lábadozik.
Ha kétségei vannak, kérje ki kezelőorvosa véleményét.
Amennyiben a gyakorlatok végzése közben szédül, légzési zavarok, éles fájdalom lép fel, a gyakorlatot azonnal hagyja abba. Ha a fájdalom, rosszullét nem múlik, forduljon sürgősen orvoshoz.
A küzdősport világából származó edzéstípus, amely állóképesség és erőfejlesztésre egyaránt alkalmas. A boxból vett elemeket ötvözi, és teszi élvezhetővé ezt a kőkemény mozgást. A pörgős zene közben végzett gyakorlatok, az állóképesség fejlesztése mellett, levezetik az egész nap felgyülemlett feszültséget.

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél