72.850regisztrált tag

Bevezetés az Iron Box-ba

21 percedzésidő
Iron Boxtípus
Közepeserősség
150-200felhasznált kalória*
Nézz bele az edzésbe
Regisztráció
Eszközök: Használhatsz zsákoló kesztyűt, ha élethűvé akarod tenni az ütéseket.
Helyettesítő eszköz: 0
Tipp: 
Andi edzése nem csak jó hangulatba fog hozni, de bevezet a napjainkban nagyon népszerű edzés rejtelmeibe. Emellett erősíti a testedet!
Videó letöltése...
A videó lejátszásához Bérlet vásárlása szükséges.
FIGYELMEZTETÉS
A jelen előadói teljesítmény, valamint az ahhoz kapcsolódó esetleges egyéb szellemi alkotások, általános polgári jogi védelem alatt álló bármilyen szellemi alkotások, know-how, stb. felhasználására a FitVideo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólagosan jogosult.Tilos az előadói teljesítménynek a FitVideo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes írásbeli engedélye nélkül történő bármilyen jellegű hasznosítása (ideértve különösen de nem kizárólagosan az előadói teljesítmény rögzítését, sugárzását, vagy más módon közönséghez, nyilvánossághoz közvetítését, a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tételét, többszörözését, terjesztését).A fentiek megsértése a magyar jogszabályok értelmében mind polgári jogi, mind büntetőjogi következményeket von maga után.A gyakorlatokat mindenki saját felelősségére végezheti. Nem ajánljuk a gyakorlatok végzését terhesség esetén, illetve ha olyan betegségben szenved ami kizárja a fizikai igénybevételt, vagy műtét után lábadozik.
Ha kétségei vannak, kérje ki kezelőorvosa véleményét.
Amennyiben a gyakorlatok végzése közben szédül, légzési zavarok, éles fájdalom lép fel, a gyakorlatot azonnal hagyja abba. Ha a fájdalom, rosszullét nem múlik, forduljon sürgősen orvoshoz.
Könnyen követhető állóképesség fejlesztő edzés, amely a box elemeire és gimnasztikai gyakorlatokra épül. Segíti az alakformálást, és remek kondíciót biztosít a test összes izmának. A mozgás elnevezésében a „box” szó az edzés technikai részének megjelölését szolgálja, miután ez az edzéstípus kifejezetten a box alapelemeit ötvözi erősítő/kondicionáló elemekkel, kizárva a rúgásokat és más, hasonló küzdősportokban fellelhető mozgáselemeket. Az „Iron” szó pedig az edzés intenzitását/keménységét hivatott tükrözni- tehát a gyakorlatok, a tréning nehézségi fokozatát jelöli. Az Iron Box-ot inkább haladóknak ajánljuk, hiszen nem könnyű egy órát végigcsinálni.

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél