Regisztrálj67867regisztrált tag
Kreditvásárlás
Vissza
 • Az edzések lejátszásához kreditekre van szükséged.
  1 kredites órákEgy-két izomcsoportra koncentráló edzések. Ajánljuk a 2 kredites órák kiegészítéseként is. 35 percnél rövidebbek2 kredites órákA fitnesztermi órákkal megegyező, adott óratípusoknak megfelelő komplett edzések. 35 percnél hosszabbak
  Információk a fizetési lehetőségekről:BankkártyávalÁtutalássalSMS-selSzép Kártyával
  Válassz bérletes vagy kredites ajánlataink közül:
 • FitVideo 90 napos bérlet

  Érvényessége a megvásárlástól indul és 90 napig tart. Naponta 3 kredit használható fel, ami kb. 1.5 órányi edzést tesz lehetővé. A fel nem használt napok kreditjei nem görgetődnek Figyelem! Nem az első edzéstől aktiválódik a 90 nap, hanem a megvásárlás pillanatától.

  AKCIÓ! 5900 Fteredeti ár: 7500 Ft
 • FitVideo 30 napos bérlet

  Érvényessége a megvásárlástól indul és 30 napig tart. Naponta 3 kredit használható fel, ami kb. 1.5 órányi edzést tesz lehetővé. A fel nem használt napok kreditjei nem görgetődnek Figyelem! Nem az első edzéstől aktiválódik a 30 nap, hanem a megvásárlás pillanatától.

  AKCIÓ! 1490 Fteredeti ár: 2990 Ft
 • FitVideo 60 napos bérlet

  Érvényessége a megvásárlástól indul és 60 napig tart. Naponta 3 kredit használható fel, ami kb. 1.5 órányi edzést tesz lehetővé. A fel nem használt napok kreditjei nem görgetődnek Figyelem! Nem az első edzéstől aktiválódik a 60 nap, hanem a megvásárlás pillanatától.

  5500 Ft
további bérleteink

kreditvásárlás SMS-sel